Route 1 - implementeren wat werkt

Een betere leefstijl kun je leren

Samenvatting van initiatief

De snelste en makkelijkste manier om een mooier leven te realiseren is door het volgen van een online training. Toch valt het resultaat vaak tegen.

Het probleem is namelijk dat 99% van alle aangeboden online trainingen helemaal niet gemaakt zijn voor jou. Ze houden geen rekening met jouw unieke situatie en persoonlijkheid. Dus krijg je niet alleen teveel informatie, maar past de leervorm ook niet bij jou.

Deze one-size-fits-all aanpak zorgt ervoor dat je sneller jouw motivatie kwijtraakt en dat je geen of matige resultaten haalt.
Het kan ook anders; online trainingen die helemaal op jou zijn afgestemd.

Daarom bieden wij jou een online leeromgeving aan die volledig afgestemd is op jouw persoonlijkheid. Door middel van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten stellen we een online leerprogramma samen.

De moderne techniek zorgt ervoor dat jij op maat gemaakte adviezen krijgt, die jouw persoonlijkheid als leidraad hebben. Zo weet je dat de trainingen en tips niet alleen bij je passen, maar dat je ze ook vol kunt houden!

Doelgroep van initiatief

Iedereen die wil werken aan een gezonder, gelukkiger en gemotiveerder leven. Leer niet alleen wat je moet kunnen (hard skills) aan kennis en vaardigheden maar juist ook wat je zou kunnen zijn (soft skills; werken aan jezelf)

Doel van initiatief

Op een laagdrempelige manier kennis overdragen en begeleiding geven over heel specifieke leefstijl gerelateerde onderwerpen

Waar is het initiatief op gebaseerd?

Informatie is onttrokken uit gevalideerde en wetenschappelijke onderzoeken en praktijk content welke onder gebruikt wordt in andere coaching producten van Tsuru leefstijlverbetering.

Eindproduct van initiatief

Handige handvatten verpakt in leuke en leerzame e-learnings. Inclusief certificaat van deelname en een handout als naslagwerk

Bronnen:

Bekijk de nieuwste bijdragen

Samen maken we de routekaart

We roepen alle belanghebbenden op hun werk zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Zo kunnen we samen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting geven en versnellen.