Bijdragen aan routekaart

Hoe draag jij bij aan leefstijlgeneeskunde?

We roepen alle belanghebbenden op om de komende jaren samen invulling te geven aan de routes op de routekaart. Op de routekaartwebsite willen we zichtbaar maken wie wat al oppakt en wat nog hard nodig is. We nodigen iedereen die bezig is met leefstijlgeneeskunde uit om mee te doen.

Jouw bijdrage aan leefstijlgeneeskunde kun je ook zichtbaar maken. Als je onderstaand formulier invult, dan kunnen we dit in een van de routes opnemen. Om te bepalen of jouw bijdrage past bij een route, stellen we je een aantal vragen. Eventueel nemen we per mail contact op voor verdere vragen. Ook kunnen we besluiten dat een bijdrage toch niet past in deze routekaart. We zullen dan per mail contact opnemen en uitleggen waarom het niet past.

Voeg hier je bijdrage toe

Vul de vragen hieronder in voor jouw bijdrage. Het is de bedoeling dat je één route kiest. Mocht jouw bijdrage bij meerdere routes aansluiten, kies dan de route die het meeste aansluit op het doel en de aanpak van het initiatief. Indien je twijfelt over de route waarbij jouw bijdrage het beste past, kijk dan hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam contactpersoon*

Over het initiatief

Bij "Ander ziektebeeld" geef in de omschrijving aan op welk ziektebeeld het is gericht

Omschrijf je initiatief

Hoe noem je het initiatief? Dit wordt de titel van de bijdrage.
URL voor meer informatie over het initiatief (inclusief https://).
Bijvoorbeeld: patiënten, professionals, beleidsmakers, ondernemers
Bijvoorbeeld: wetenschappelijk bewijs voor een interventie, onderwijsprogramma, richtlijn of protocol, bekostigingsmodel, interventie of instrument voor de praktijk, haalbaarheidsstudie, etc)

Waarom bijdragen aan de routekaart?

Samen maken we de routekaart

We roepen alle belanghebbenden op hun werk zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Zo kunnen we samen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting geven en versnellen.